Gyorsmenü

Üzemlátogatás a Bio-Fungi Kft-nél

A Termelés és szolgáltatásmenedzsment tantárgy keretében Dr. Gyenge Balázs és Dr. Kozma Tímea oktatók szervezésében a Vezetés és szervezés mester szakos hallgatók idén egy gombatermesztő üzemet látogattak meg 2019. október 16-án. A vállalat részéről Kiss Gábor, üzletágvezető fogadta a látogatókat, aki részletes betekintést nyújtott a termelés és tevékenység menedzsment gyakorlati kérdéseibe.

Hallgatói visszajelzések, vélemények az üzemlátogatásról:

"Hatalmas élmény volt testközelből látni, egy olyan helyet, ahonnan élelmiszer kerül ki a boltokba. Nagyon tetszett, hogy részletesen és alaposan a termesztést különböző ciklusokon keresztül. Nagyon pozitív volt, hogy minden kérdésünkre szívesen válaszoltak és ennyi mindent megtudtunk a gombákról. Hasznos tudást kaptunk, köszönjük szépen!" (Both Kata Renáta)

"A Bio-Fungi Kft-nél lehetőségünk nyílt egy igazán személyes és kötetlen látogatást tenni Ócsán. Feltehettünk kérdéseket akár a korábban felmerülő munkahelyi konfliktusokról, a bevezetett megoldásokról vagy a fejlesztésekről is. Megnézhettük a csiperke termesztésének különböző fázisait, a laska gombáról is rengeteg érdekességet tudtunk meg és a csomagolási fázis sem maradt ki a körbevezetés során. Jól éreztük magunkat és köszönjük a személyes tapasztalatokat is, amiket tovább tudunk vinni a jövőben." (Benedek Zsófia)

"Üzemlátogatás során megismerhettük hogyan is működik a gombatermesztés a Bio-Fungi Kft. keretei között. Számomra nagyon érdekes volt látni, hogy milyen gyorsan fejlődnek a gombák, ezáltal mennyi szervezést és tervezést igényelnek napi szinten,  Rengeteg érdekes, hasznos és naprakész információt kaptunk. Az ott dolgozók kedvesek és segítőkészek voltak velünk. Köszönjük szépen a lehetőséget!" (Molnár Fanni)

Köszönjük a lehetőséget!